28 Haziran 2015 Pazar


Umarım hiç ihtiyacınız olmaz ama birgün, ihtiyaç duyarsanız... 

Göğüsler`in büyüklüğü veya küçüklüğü her ne kadar elde olmayan, genlerden ileri gelen bir durum olsa da dik ve biçimli olması için yapılabilecek bir çok yöntem var.

Bunların başında estetik ameliyatlar gelse de

Ameliyat olmak istemeyenler için birkaç önerim olacak;

Soğuk  Su  Masajı
Soğuk su masajı, göğüslere dirilik ve sıkılık kazandırmada olabildiğince etkili bir yöntemdir.  Soğuk suyun dolaşımı hızlandırıcı ve cildi gerici tesiri vardır. Bundan başka, dokuları sıkılaştırır, üst derinin elastikiyetini artırır ve cildin vakitsiz gevşemesini engeller. Duş veya banyonuzu bitirdikten sonra, çıkmadan, birkaç dakika göğüslerinize dairesel hareketlerle soğuk duş tutun. Soğukluk derecesi dayanabildiğiniz kadar olmalı; hiçbir zaman buz gibi su tutmayın
ÇAPRAZ HAREKET
-
İkinci aşamada ise bacaklarınızı yine açın, sırtınızdan geçirdiğiniz kumaşı iki elinizle kavrayın ve kollarınız çapraz oluna kadar çekin.
- Üçüncü aşamada duvara bir adım uzaklıkta bacaklarınızı hafifçe açın. Kumaşı sıkıca kavrayarak kürek kemiğinizin üzerinden geçirin ve ellerinizi kumaşla birlikte duvara dayayın ve kollarınızı bükün. Duvara doğru hareket edin ve nefes verin.
- Son aşamada ise bacaklarınızı kalça genişliğinde açın ve kumaşı iki ucundan sıkıca tutun. Kollarınızı gererek kumaşı göğüs hizasına gelinceye kadar yukarı kaldırın, gergin kollarınızla kumaşı zıt yönlere doğru çekin ve nefes verin.
- Bu egzersizlerin her birini 10 kez uygulayın

Ve bitkisel  yağlar
Fitoöstrojen bitkisel östrojen olarak da anılır. Kadın vücudunun hakim hormonu, mucize doğal kimyasal olarak da bilinen östrojen hormonu moleküllerine tıpatıp benzeyen molekülleri doğal yapısında bulunduran bitkilere fitoöstrojen denir. Fito kelime anlamı doğal, bitkisel olarak geçer.

Günlük yaşantımızda kadın erkek hepimizin gıda olarak tükettiğimiz birçok bitki, sebze fitoöstrojendir. Örneğin maydonoz, mısır, patates, soya bunlardan bazılarıdır.

Özellikle kadın vücudu ve cilt üzerine olumlu etkileri nedeni ile dünyaca ünlü pahalı markalar tüm dünyaca bilinen ürünlerinde bu tip bitki özlerini kullanırlar 
sizler neler yaptınız...???????


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder